ons verhaal

Stuart
Als kind was Stuart een moeilijke eter. Waar menig kind warmliep voor fastfood, hield hij alleen van verse producten. Dat de smaakpapillen in huize Kepser goed ontwikkeld zijn blijkt wel uit het feit dat alle vier de zoons kok zijn geworden.
Stuarts passie ontwikkelde zich toen hij ging werken als kok in Amsterdam waar zijn oudere broer in de keuken stond. Hij keek zijn ogen uit en werd verliefd op het vak. Zoveel gemixte culturen, smaken en stijlen wekte zijn interesse. Inmiddels jaren verder als kok en een CV vol sterrenrestaurants, bundelt hij de krachten met Luca in Reverie.

Luca
Als jong ventje genoot hij al van de Indische keuken van zijn oma. Samen pasteitjes en soto maken. Zelf kon hij niet zo goed inschatten of het nu de kookkunst of het samenzijn van de mensen eromheen was. Goed eten verbindt en daar ligt de passie van Luca.

Na jarenlang gewerkt te hebben bij de meest prominente restaurants van de wereld wil hij nu zijn eigen verhaal vertellen, letterlijk op het bord. Mensen verbinden en koken vanuit gevoel. Zijn creaties nemen je mee in zijn gedachten verwerkt in een perfect palet van smaken.

Welkom

Wilt u genieten van een heerlijke avond uit in een ontspannen setting?
U bent van harte welkom!