menu

Bij Reverie werken we zoveel mogelijk met duurzame en lokale producten. De gerechten die we serveren hebben invloeden vanuit de hele wereld en vloeien mee met de seizoenen. De waarde van cultuur van ieder land wordt behouden, aangevuld met de creativiteit uit onze Reverie, onze gedachten. Bij uw boeking kunt u eventuele intoleranties of allergieën vermelden.

MENU REVERIE

BUSINESS LUNCH

Reserveer nu onze business lunch die wij snel kunnen serveren. Dit gaat om een 2-gangen lunch, waarbij u binnen 45 minuten van een kopje koffie of thee geniet. Dit menu is inclusief amuse, voor- en hoofdgerecht óf hoofd- en nagerecht, koffie of thee met friandises en tafelwater. Dit serveren wij voor u voor €46,- Geeft u graag op voorhand aan, met welke tijd wij rekening mogen houden. Te reserveren op woensdag tot en met vrijdag.

TERRAS INFO

The more we share, the more we care. Op ons terras serveren wij een intieme a la carte kaart met streetfood bites. Met deze kaart leer je ons op een laagdrempelige manier kennen. Did you like this experience? Hopelijk mogen wij u dan ook eens ontvangen voor ons Taste of Reverie menu.

welkom

Wilt u genieten van een heerlijke avond uit in een ontspannen setting?
U bent van harte welkom!